Ανακοινώσεις

ST. KLIMENT UNIVERSITY : ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ

Η απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στα εισαγωγικά τεστ της Ιατρικής Σχολής του ST. KLIMENT UNV., είναι η συμμετοχή στις ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. Σε αντίθετη περίπτωση, ο φάκελος του υποψηφίου φοιτητή ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΟΣ.

Read More

ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΤΕΣΤ

Τα αμέσως επόμενα εισαγωγικά τεστ Ιατρικής – Οδοντιατρικής για τους υποψήφιους φοιτητές μας είναι τα ακόλουθα:  1 Αυγούστου SAFARYK UNIVERSITY , KOSICE στην Θεσσαλονίκη 15 Αυγούστου COMENIUS UNIVERSITY, BRATISLAVA στην Μπρατισλάβα 24 Αυγούστου MEDICAL UNIVERSITY SOFIA Ήδη στις 11 Ιουλίου έγινε το δεύτερο εισαγωγικό τεστ της Ιατρικής Σχολής στην Φιλιππούπολη.  

Read More

ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΦΑΚΕΛΟΥ..

Επειδή υπάρχει σοβαρή παραπληροφόρηση σχετικά με τα έξοδα κατάθεσης φακέλου στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο Σόφιας σύμφωνα με το επίσημο site της Σχολής αυτά είναι τα ακόλουθα: Επικύρωση του πρωτότυπου Απολυτηρίου στο Υπουργείο Παιδείας της Σόφιας. Η επίσημη μετάφραση και επικύρωση των απαραίτητων εγγράφων που εκδίδονται στην Ελλάδα. Παράβολο 70 leva για κατάθεση δικαιολογητικών. Το βιβλίο των ερωτήσεων 30 leva. Παράβολο συμμετοχής στο τεστ εισόδου 400 leva. Η Σχολή μας επιβαρύνεται ΟΛΩΝ αυτών των εξόδων, τα οποία είναι ενσωματωμένα στην αμοιβή μας.

Read More

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΤΟΥ ST. KLIMENT UNIVERSITY

Τα δίδακτρα της Αγγλόφωνης Ιατρικής Σχολής του St. kliment της Σόφιας ορίζονται από φέτος στα 7279 leva για τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (3.800€). Δηλαδή τα δίδακτρα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα μισά της Ιατρικής Σχολής του Ιατρικού Πανεπιστημίου Σόφιας.  Τεστ εισόδου: 5 και 12 Σεπτεμβρίου Έναρξη μαθημάτων: 1 Οκτωβρίου  

Read More
Σπουδές στη Βουλγαρία
Οι Πανεπιστημιακές σπουδές είναι μία πολύ σημαντική απόφαση στην οποία θέλουμε να σας βοηθήσουμε ως academia. Ειδικότερα οι κλάδοι:
  1. Ιατρικής
  2. Φαρμακευτικής
  3. Οδοντιατρικής
  4. Κτηνιατρικής και
  5. Πολυτεχνείου
απαιτούν σοβαρότητα από εμάς την οποία επιδεικνύουμε εδώ και πολλά χρόνια. Μας ενδιαφέρει ο υποψήφιος φοιτητής να σπουδάσει στα Πανεπιστήμια της Βουλγαρίας και να κάνει το όνειρo του πραγματικότητα υπό σωστή, σοβαρή καθοδήγηση σε επίπεδο σπουδών.
Επικοινωνία

Γραφείο Σπουδών academia Θεσσαλονίκης
Μητροπόλεως 17 - Βενιζέλου γωνία, 54624

Γραφείο Σπουδών academia Αθήνας
Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου) - Γραφείο 604
Στάση Μετρό Πανεπιστημίου

Τηλ-1: 2310 222 888 (Σταθερό για όλη την Ελλάδα)
Τηλ-2: 00359 877 953 320
email: info@med-academia.gr