Ανακοινώσεις

APOSTILE ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ

Ενημερώνουμε τους φοιτητές μας ότι εφόσον επιθυμούν να πάρουν οι ίδιοι APOSTILE (Χάγη) στην Σόφια σε έγγραφά τους η ακριβής διεύθυνση είναι BOULEVARD GEORGI DIMITROV 52A. 

Read More

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Η TOMI SCHOOL και η MED – ACADEMIA θα προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ υποστηρικτικά μαθήματα στους πρωτοετείς φοιτητές τους την περίοδο των Χριστουγέννων 2019 στα διδακτήριά μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.  Συγκεκριμένα οι ημέρες μαθημάτων είναι 27-28-29-30 Δεκεμβρίου. Ωράριο 10:00 – 14:00  Διδασκόμενα μαθήματα: ΙΑΤΡΙΚΗ – ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ    Κυτταρολογία – Λατινικά ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ                   Μαθηματικά – Λατινικά ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ                        Κυτταρολογία – Μαθηματικά Ήδη ενημερώθηκαν όλοι οι…

Read More

ΑΡΧΙΣΑΜΕ..

Στα διδακτήρια της Σχολής μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη άρχισε η προετοιμασία των υποψήφιων φοιτητών μας για τα Πανεπιστήμια της Ολλανδίας (2 group), της Βουλγαρίας (2 group), και της Ιατρικής του Πλέβεν (1 group- test 30 Νοεμβρίου).  Τα μαθήματά μας είναι ζωντανά και η επαφή διδασκόντων και διδασκόμενων άμεση. Την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου αρχίζει η παράδοση μαθημάτων μέσω SKYPE ΜΟΝΟ για φοιτητές που διαμένουν μακριά.  Μαθήματα για τα Πανεπιστήμια του Καρόλου,  της Μπρατισλάβας και του Κόσιτσε θα αρχίσουν αρχές Ιουνίου.…

Read More

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟ PLEVEN UNIVERSITY: ΤΟ TEST

Η Ιατρική Σχολή του Pleven University όρισε εισαγωγικό τεστ πρωτοετών το Σάββατο 30 Νοεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι το Ακαδημαϊκό έτος ξεκινάει αρχές Φλεβάρη 2020. Η TOMH academia θα παρουσιασθεί στο τεστ με 3 υποψήφιες φοιτήτριες. Ήδη ξεκίνησε η εντατική προετοιμασία τους στα διδακτήριά μας.  

Read More

ΙΑΤΡΙΚΗ ST. KLIMENT: ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Η Ιατρική Σχολή του St.Kiment University στην ΣΟΦΙΑ όρισε δίδακτρα 7.700€ ετησίως σε δύο ισόποσες δόσεις. Ενημερώνουμε ότι φέτος διαγωνίστηκαν για το πολύ αξιόλογο αυτό Πανεπιστήμιο 180 ξένοι φοιτητές. Τελικά εισήχθησαν 48. Από τους εισαγόμενους πρωτοετείς οι 11 είναι φοιτητές της Σχολής μας ΤΟΜΗ – Academia. Επίσης πέτυχαν άλλοι δύο φοιτητές μας οι οποίοι προτίμησαν το MUS (Ιατρικό Πανεπιστήμιο) όπου επίσης είχαν πετύχει την εισαγωγή τους.    

Read More
Σπουδές στη Βουλγαρία
Οι Πανεπιστημιακές σπουδές είναι μία πολύ σημαντική απόφαση στην οποία θέλουμε να σας βοηθήσουμε ως academia. Ειδικότερα οι κλάδοι:
  1. Ιατρικής
  2. Φαρμακευτικής
  3. Οδοντιατρικής
  4. Κτηνιατρικής και
  5. Πολυτεχνείου
απαιτούν σοβαρότητα από εμάς την οποία επιδεικνύουμε εδώ και πολλά χρόνια. Μας ενδιαφέρει ο υποψήφιος φοιτητής να σπουδάσει στα Πανεπιστήμια της Βουλγαρίας και να κάνει το όνειρo του πραγματικότητα υπό σωστή, σοβαρή καθοδήγηση σε επίπεδο σπουδών.
Επικοινωνία

Γραφείο Σπουδών academia Θεσσαλονίκης
Μητροπόλεως 17 - Βενιζέλου γωνία, 54624

Γραφείο Σπουδών academia Αθήνας
Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου) - Γραφείο 604
Στάση Μετρό Πανεπιστημίου

Τηλ-1: 2310 222 888 (Σταθερό για όλη την Ελλάδα)
Τηλ-2: 00359 877 953 320
email: info@med-academia.gr