Ανακοινώσεις

Σπουδές Ιατρικής στη Σόφια Βουλγαρία

ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗΣ (PLOVDIV): ΤΕΣΤ

Το Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης (Plovdiv) ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής του εισαγωγικού τεστ για το Ακαδημαϊκό έτος 2019-2020. Αυτές είναι: 25 Ιουνίου 2019 – 1.00 μ.μ. 11 Ιουλίου 2019 – 1.00 μ.μ. 2 – 3 Σεπτεμβρίου 2019 – 1.00 μ.μ.

Read More

ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ: ΤΟ ΤΕΣΤ

Για την εισαγωγή στην Ιατρική Σχολή του Βουκουρεστίου (Carol Davila) απαιτείται τεστ Αγγλικών. Το τεστ αυτό έχει την ακόλουθη δομή: Μία έκθεση (π.χ. Γιατί θέλω να γίνω γιατρός.) Κείμενο με ερωτήσεις Συνώνυμα Σωστό – Λάθος Ερωτήσεις γραμματικής (χρόνοι κ.τ.λ.)  Υπενθυμίζεται ότι στα διδακτήριά μας γίνεται χειμώνα και εντατικά το καλοκαίρι ΠΛΗΡΕΣ μάθημα προετοιμασίας με ζωντανή διδασκαλία σε ολιγομελή τμήματα.  

Read More

ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΟΧΙ ΚΟΝΣΕΡΒΑ!

Οι σπουδές στις Σχολές υψηλής ζήτησης Ιατρικής – Οδοντιατρικής – Φαρμακευτικής σε όλα τα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια έχουν εξαιρετικά υψηλές απαιτήσεις τόσο κατά την διάρκεια των σπουδών όσο και κατά τις εισαγωγικές εξετάσεις.  Υπό την έννοια αυτή και για την μεγιστοποίηση του επιδιωκόμενου αποτελέσματος η Σχολή μας προσφέρει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μάθημα ΖΩΝΤΑΝΟ, δηλαδή μάθημα αίθουσας διδασκαλίας τόσο κατά την χειμερινή περίοδο όσο και κατά την θερινή. Το λεγόμενο μάθημα εξ αποστάσεως με skype ή άλλα μέσα είναι αδύνατον να…

Read More

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Η διεύθυνση της Σχολή μας TOMI SCHOOL – med academia αισθάνεται την βαθιά υποχρέωση να ευχαριστήσει τους φοιτητές μας και τις οικογένειές τους που εμπιστεύθηκαν την υποστήριξη των σπουδών τους στα χέρια μας. Ευχαριστούμε   

Read More

ΝΟΜΙΚΗ – ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το Πανεπιστήμιο Comenius στην Μπρατισλάβα ανακοίνωσε την έναρξη σπουδών στην Νομική στην Αγγλική γλώσσα. Οι σπουδές Νομικής είναι απόλυτα συμβατές με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και αναγνωρίζονται από το ΔΟΑΤΑΠ. Σπουδές Πολυτεχνείου στην Αγγλική γλώσσα (Πολιτικός Μηχανικός- Μηχανολόγος Μηχανικός- Αεροναυπηγική) προσφέρεται από το STU(Μπρατισλάβα) και το TU (Σόφια) Σπουδές στην Ψυχολογία στην Αγγλική γλώσσα μπορούν να γίνουν στο Μάαστριχ της Ολλανδίας και στο New Bulgarian University στη Σόφια.  

Read More
Σπουδές στη Βουλγαρία
Οι Πανεπιστημιακές σπουδές είναι μία πολύ σημαντική απόφαση στην οποία θέλουμε να σας βοηθήσουμε ως academia. Ειδικότερα οι κλάδοι:
  1. Ιατρικής
  2. Φαρμακευτικής
  3. Οδοντιατρικής
  4. Κτηνιατρικής και
  5. Πολυτεχνείου
απαιτούν σοβαρότητα από εμάς την οποία επιδεικνύουμε εδώ και πολλά χρόνια. Μας ενδιαφέρει ο υποψήφιος φοιτητής να σπουδάσει στα Πανεπιστήμια της Βουλγαρίας και να κάνει το όνειρo του πραγματικότητα υπό σωστή, σοβαρή καθοδήγηση σε επίπεδο σπουδών.
Επικοινωνία

Γραφείο Σπουδών academia Θεσσαλονίκης
Μητροπόλεως 17 - Βενιζέλου γωνία, 54624

Γραφείο Σπουδών academia Αθήνας
Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου) - Γραφείο 604
Στάση Μετρό Πανεπιστημίου

Τηλ-1: 2310 222 888 (Σταθερό για όλη την Ελλάδα)
Τηλ-2: 00359 877 953 320
email: info@med-academia.gr