Ανακοινώσεις

ΤΟΜΗ: ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Ανακοινώθηκε η τελική λίστα εισαγωγής στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο Σόφιας. Διαγωνίσθηκαν 556 υποψήφιοι Πέτυχαν: 325 Ιατροί ( βάση 24,0)                81 Οδοντίατροι (βάση 18,70)                17 Φαρμακοποιοί (βάση 25,75) Άρα ΑΠΕΤΥΧΑΝ 134 υποψήφιοι  Όσον αφορά τους φοιτητές μας: Στην Ιατρική ο φοιτητής μας ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ είναι ένας από τους 7 αριστεύσαντες (άριστα 30) σε σύνολο 400 υποψηφίων!!!. Στην Οδοντιατρική η φοιτήτριά μας ΧΑΤΖΗΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ είναι μία από τις 2…

Read More

ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Μετά την ανακοίνωση των βαθμών στις εξετάσεις του Ιατρικού Πανεπιστημίου Σόφιας, οι φοιτητές μας Μακρυγιάννης Ελευθέριος, Χατζησωτηρίου Αθανασία, Κουτσιούμπα Παναγιώτα, Χλωρος Παναγιώτης κατέλαβαν τις τέσσερις ΠΡΩΤΕΣ θέσεις με απόλυτη βαθμολογία και στα 3 μαθήματα (6).   

Read More

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑΡΑ ΖΑΓΟΡΑ

Τι Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Στάρα Ζαγόρα ανακοίνωσε νέα εξεταστική για την Ιατρική και  Κτηνιατρική Σχολή. Καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων είναι η 17 Σεπτεμβρίου 2020.

Read More

ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΟΦΙΑΣ: ΟΧΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Το Ιατρικό Πανεπιστήμιο Σόφιας ανακοίνωσε ότι η εβδομάδα προετοιμασίας υποψηφίων που οργάνωνε κάθε χρόνο στην Σόφια ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ. Άρα οι υποψήφιοι που υπολόγιζαν σε αυτά τα μαθήματα πρέπει να πάρουν άλλες αποφάσεις.  Υπενθυμίζεται ότι η Σχολή μας TOMI – MEDACADEMIA προσφέρει ζωντανά μαθήματα σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη καθώς και skype ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ. Μαθήματα σε μεμονωμένους υποψήφιους δεν προσφέρουμε.  

Read More

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ST.KLIMENT

Το Ιατρικό Πανεπιστήμιο του St. Kliment ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των εισαγωγικών εξετάσεων για τους υποψήφιους πρωτοετείς.  Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στις 8 Σεπτεμβρίου και στις 14 Σεπτεμβρίου ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 11 Σεπτεμβρίου και στις 17 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα 

Read More
Σπουδές στη Βουλγαρία
Οι Πανεπιστημιακές σπουδές είναι μία πολύ σημαντική απόφαση στην οποία θέλουμε να σας βοηθήσουμε ως academia. Ειδικότερα οι κλάδοι:
  1. Ιατρικής
  2. Φαρμακευτικής
  3. Οδοντιατρικής
  4. Κτηνιατρικής και
  5. Πολυτεχνείου
απαιτούν σοβαρότητα από εμάς την οποία επιδεικνύουμε εδώ και πολλά χρόνια. Μας ενδιαφέρει ο υποψήφιος φοιτητής να σπουδάσει στα Πανεπιστήμια της Βουλγαρίας και να κάνει το όνειρo του πραγματικότητα υπό σωστή, σοβαρή καθοδήγηση σε επίπεδο σπουδών.
Επικοινωνία

Γραφείο Σπουδών academia Θεσσαλονίκης
Μητροπόλεως 17 - Βενιζέλου γωνία, 54624

Γραφείο Σπουδών academia Αθήνας
Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου) - Γραφείο 604
Στάση Μετρό Πανεπιστημίου

Τηλ-1: 2310 222 888 (Σταθερό για όλη την Ελλάδα)
Τηλ-2: 00359 877 953 320
email: info@med-academia.gr