Η Σχολή μας ACADEMIA μέλος της TOMI SCHOOL είναι η ΜΟΝΗ Σχολή στην Ελλάδα που εκπονεί και εκτελεί ένα πρόγραμμα πλήρους παράδοσης μαθημάτων προετοιμασίας τόσο για την εισαγωγή νέων φοιτητών όσο και για την απόκτηση γνώσεων για τις σπουδές του πρώτου πανεπιστημιακού εξαμήνου.

Τον χειμώνα κάναμε δύο τμήματα υποψήφιων Ιατρικής – Οδοντιατρικής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με μαθήματα διδασκαλίας ΒΙΟΛΟΓΙΑ – ΑΝΑΤΟΜΙΑ – ΧΗΜΕΙΑ – ΛΑΤΙΝΙΚΑ. 

Την Δευτέρα 3 Ιουλίου αρχίζουν πάλι στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη τέσσερα τμήματα εντατικών μαθημάτων τα ίδια γνωστά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένης της διδασκαλίας κατανόησης της Αγγλικής γλώσσας.

Δεν είναι περιαυτολογία ή έπαρση να τονίζουμε ότι σε τέτοια έκταση και ποιότητα είμαστε οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ στην Ελλάδα που προσφέρουμε τέτοια εκπαίδευση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα μαθήματα αφορούν μόνο μαθητές μας δηλαδή δεν προσφέρουμε φροντιστηριακά μαθήματα σε μεμονωμένους υποψήφιους φοιτητές. 

Ειδικά φέτος που προστέθηκαν τεστ εισόδου στην Βιολογία και Χημεία σε όλες τις Ιατρικές και Κτηνιατρικές Σχολές της Βουλγαρίας η σωστή και μεθοδική προετοιμασία είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.