Όπως είναι γνωστό από φέτος για την εισαγωγή στις Ιατρικές – Οδοντιατρικές – Κτηνιατρικές – Φαρμακευτικές Σχολές των Βουλγαρικών Πανεπιστημίων είναι απαραίτητο ένα σοβαρό εισαγωγικό τεστ που μάλιστα είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ.

Συγκεκριμένα:

ΙΑΤΡΙΚΗ – ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ – ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΟΦΙΑΣ: Βιολογία – Χημεία – Αγγλικά

ΙΑΤΡΙΚΗ ST. KLIMENT ΣΟΦΙΑΣ: Βιολογία – Χημεία

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΣΟΦΙΑΣ: Βιολογία – Αγγλικά

ΙΑΤΡΙΚΗ – ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ – ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ: Βιολογία – Χημεία

Αποτέλεσμα αυτών των τεστ ήταν ενώ τον Σεπτέμβριο του 2016 είχαν εισαχθεί ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι, τον Σεπτέμβριο του 2017 280 υποψήφιοι όλων των Σχολών έμειναν ΕΚΤΟΣ Πανεπιστημίων.

Οι διάφορες Σχολές προσφέρουν ένα διήμερο ή εξαήμερο πρόγραμμα προετοιμασίας στην Βουλγαρία παραμονή των τεστ. Με δεδομένα τα θέματα που μπαίνουν, την ανάγκη τα γραπτά των υποψηφίων να είναι άριστα, την ύλη η οποία εν μέρει διαφέρει από την Ελληνική πραγματικότητα και το κρίσημο της υπόθεσης, αυτή η προετοιμασία που γίνεται στη Βουλγαρία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Πλέον για την εισαγωγή στα Βουλγαρικά Πανεπιστήμια ΟΛΑ έχουν αλλάξει.

Απαιτείται σοβαρή προετοιμασία, καλή συγκρότηση και άριστη γνώση της δομής και ύλης των εισαγωγικών τεστ.

Αυτοί που διαδίδουν ότι έχουν δυνατότητα εισαγωγής ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ή ότι δεν χρειάζεται προετοιμασία προσφέρουν κακές συμβούλες που ίσως αποδειχθούν επικίνδυνες στην τελική έκβαση.

Η ΤΟΜΗ – ACADEMIA με ευθύνη προτείνει αποφυγή κάθε παράτυπης πρότασης η οποία είναι παντελώς ψευδής και επικίνδυνη. Επίσης προτείνει ΣΟΒΑΡΗ εκπαιδευτική προετοιμασία στην Βιολογία – Χημεία – Αγγλικά. Η ΤΟΜΗ – ACADEMIA προσφέρει αυτή τη προετοιμασία σε χειμερινό και θερινό σοβαρό φροντιστηριακό πρόγραμμα.