Η ανάγκη σωστής καθοδήγησης και εκπροσώπησης ενός πρωτοετούς φοιτητή που επιθυμεί να σπουδάσει σε Πανεπιστήμιο άλλης χώρας είναι εξαιρετικά σημαντική για την περαιτέρω πορεία. Ιδιαίτερα όταν συνοδεύονται από στοχευμένη προετοιμασία τόσο για το τεστ εισόδου όσο και για την ορθή πορεία εντός της Σχολής ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια. Την ανάγκη αυτών των οικογενειών και των φοιτητών έρχονται να αναλάβουν Σχολές όπως η δική μας.

Συγχρόνως εμφανίζονται τουριστικά γραφεία, μεσίτες ακινήτων, γυμναστήρια, αιώνιοι φοιτητές, επιτήδειοι κάθε είδους, παρατρεχάμενοι δήθεν γνωστοί των καθηγητών, ταξιτζήδες που μιλούν λίγα σλοβάκικα ή αγγλικά  , να υπηρετήσουν μια σοβαρή ανάγκη , αυτή της εκπροσώπησης. Είναι στο χέρι και την ευφυΐα του καθενός να κρίνει και να αξιολογήσει τι υπηρεσίες μπορούν να προσφέρουν αυτοί οι εμφανιζόμενοι ως ατζέντηδες σπουδών.

Είναι βέβαιο ότι ΜΟΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ έχουν τη δυνατότητα ορθής εκπροσώπησης ενός φοιτητή , σοβαρής προετοιμασίας του και μεθοδικής αντιμετώπισης των προβλημάτων που πιθανόν να εμφανιστούν στην πορεία των μακροχρόνιων σπουδών. Το δέλεαρ της χαμηλής αμοιβής είναι βέβαια καλό κίνητρο , όμως θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να το συνδυάζουν με τις προσφερόμενες υπηρεσίες και την σοβαρότητα των εμφανιζόμενων ατζέντηδων.  Παράλληλα, θα πρέπει να δείχνουν εμπιστοσύνη ΜΟΝΟ σε επώνυμους ανθρώπους ή εταιρείες με ΒΕΒΑΙΗ διεύθυνση – έδρα.

Το παρόν σημείωμα συντάχθηκε μετά από παράπονα γονέων , κηδεμόνων, φοιτητών ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ και εμπιστεύθηκαν τις σπουδές των παιδιών τους σε ΛΑΘΟΣ ανθρώπους.