Είναι γνωστό ότι στην εξυπηρέτηση φοιτητών των Βουλγαρικων Πανεπιστημίων δραστηριοποιούνται τουλάχιστον 30 άτομα, εταιρείες, Σχολές, ατζέντηδες, άρα η επιλογή καθίσταται δύσκολη κα συμβουλές μας είναι οι ακόλουθες.

1. Οι ενδιαφερόμενοι καλό είναι να επιλέξουν ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ αντιπροσώπους με μόνιμη έδρα , ονοματεπώνυμο και σταθερό τηλέφωνο.

2. Είναι σημαντικό για την εγκυρότητα τόσο των πληροφοριών όσο και των ευθυνών, τα ραντεβού ενημέρωσης να γίνονται σε ΥΠΑΡΚΤΑ γραφεία και όχι σε καφέ, ξενοδοχεία, διαδρόμους Πανεπιστημίων.

3. Η κατοχύρωση των υποσχόμενων μελλοντικών υπηρεσιών εξασφαλίζεται ΜΟΝΟ από …………..ήδη εγγεγραμμένων και εξυπηρετημένων φοιτητών

4. Να υπάρχει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τραπεζικός  λογαριασμός για την πληρωμή των υπηρεσιών ώστε στο μέλλον να μην υπάρξει ουδεμία αμφισβήτηση.

ΤΕΛΟΣ τονίζεται ότι στα Πανεπιστήμια της γειτονικής ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ όπως και σε ΟΛΑ τα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια είναι ΑΔΥΝΑΤΗ η εγγραφή του Φεβρουαρίου όπως πολλοί χωρίς συνείδηση υπόσχονται. Επίσης για τα Αγγλόφωνα τμήματα υπάρχουν ΔΙΔΑΚΤΡΑ συγκεκριμένα και ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να τα αποφύγει. Στην υπόσχεση ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ που επίσης ορισμένοι προβάλλουν δεν θα πρέπει να δίνεται ΚΑΜΜΙΑ πίστη αφού κάτι τέτοιο παρά την φημολογία είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ.