Είναι ευρέως διαδεδομένο αυτήν την εποχή το διαδικτυακό μάθημα (SKYPE) που πολλοί προσφέρουν ως προετοιμασία των υποψήφιων φοιτητών τους.

Η ΤΟΜΗ SCHOOL- ACADEMIA επίσης προσφέρει διαδικτυακό μάθημα ΜΟΝΟ για ενδιαφερόμενους που μένουν σε νησιά ή περιοχές εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Για αυτούς είναι αναγκαίο λόγω της απόστασης. Παρόλα αυτά προσπαθούμε να αποκομίσουμε για τους φοιτητές τα μεγαλύτερα δυνατά εκπαιδευτικά οφέλη.

Η διδασκαλία όμως που προσφέρουμε ζωντανά ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ πανελλαδικά στα διδακτήρια μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι εξαιρετικά πιο επωφελής και αποτελεσματική.

Οι λόγοι είναι προφανείς και παραθέτουμε τους κυριότερους.

Κατ’ αρχήν ο υποψήφιος έρχεται σε ζωντανή επαφή με τον διδάσκοντα ο οποίος είναι ευκολότερο να αντιληφθεί τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες του. Έρχεται επίσης σε άμεση συνάφεια με τους συμμαθητές του και μελλοντικούς συμφοιτητές αντλεί εμπειρίες, κουράγιο , συγκρίνει τις γνώσεις του.

Ανά πάσα στιγμή τεστάρει το επίπεδο των γνώσεων του αφού σχεδόν σε κάθε δίωρο γράφει για αυτό τεστ.

Μπορεί να αναπληρώσει ή να συμπληρώσει μάθημά που τυχόν χάσει άμεσα.

Η σύνδεση με τον διδάσκοντα είναι άμεση, απόλυτη, ανθρώπινη και καταλήγει σε συνεργασία.

Αυτή η συνεργασία είναι και η ουσία της επιτυχίας μιας διδασκαλίας.

Η ζωντανή διδασκαλία για εμάς είναι σαφώς πιο δαπανηρή αφού είναι σχεδόν ιδιαίτερο μάθημα (minimum 2 μαθητές, maximum 8 μαθητές). Όμως με τίποτα δεν αντικαθίσταται από την διαδικτυακή διδασκαλία.

Τέλος η πειθαρχία, η τάξη και η ακοή επιτυγχάνονται μόνο με το ζωντανό μάθημα.