Ανακοινώσεις

MEDICAL UNIVERSITY PLEVEN

Η Σχολή μας TOMI Academia δέχεται αιτήσεις και προετοιμάζει με ζωντανό και διαδικτυακό μάθημα όσους επιθυμούν να εισαχθούν στην Ιατρική Σχολή του Pleven. Το εισαγωγικό τεστ είναι στις 14 Νοεμβρίου 2022.

Read More

ST. KLIMENT – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Ενημερώνουμε τους πρωτοετείς φοιτητές μας του St.Kliment την Δευτέρα 3/10 στις 12:30 να βρίσκονται μπροστά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Lozenetz (ul. “Kozyak” 1, 1407 Yuzhen) για ενημερωτική συνάντηση.

Read More

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟ MEDICAL UNIVERSITY PLEVEN

Σήμερα 17 Σεπτεμβρίου γίνεται το τελευταίο τεστ εισαγωγής στην Ιατρική στα Βουλγάρικα Πανεπιστήμια με το τεστ εισόδου στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο Σόφιας. Η μόνη λύση πλέον για να μην χαθεί η χρονιά είναι η Ιατρική Σχολή του Pleven University. Το Pleven έχει τεστ εισόδου στις 14/11/22 διαδικτυακά. Η Σχολή μας TOMI Academia δέχεται αιτήσεις και προετοιμάζει με ζωντανό και διαδικτυακό μάθημα όσους επιθυμούν να εισαχθούν στην Ιατρική Σχολή του Pleven. Σημειώνεται πως οι μεταγραφές ανάμεσα στα Βουλγαρικά Πανεπιστήμια είναι ελεύθερες.

Read More

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΤΕΣΤ ST.KLIMENT

Η Ιατρική Σχολή του St.Kliment ανακοίνωσε τις ημερομηνίες του εισαγωγικού τεστ του αγγλόφωνου τμήματος Ιατρικής και του αγγλόφωνου τμήματος Φαρμακευτικής. Οι ημερομηνίες των εισαγωγικών τεστ είναι : 9 Σεπτεμβρίου και 16 Σεπτεμβρίου. Τα τεστ θα γίνουν δια ζώσης στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου. Οι υποψήφιοι της TOMISCHOOL θα δώσουν τεστ στις 9 Σεπτεμβρίου. Η μετάβαση θα γίνει ομαδικά και οργανωμένα.

Read More
Σπουδές στη Βουλγαρία
Οι Πανεπιστημιακές σπουδές είναι μία πολύ σημαντική απόφαση στην οποία θέλουμε να σας βοηθήσουμε ως academia. Ειδικότερα οι κλάδοι:
  1. Ιατρικής
  2. Φαρμακευτικής
  3. Οδοντιατρικής
  4. Κτηνιατρικής και
  5. Πολυτεχνείου
απαιτούν σοβαρότητα από εμάς την οποία επιδεικνύουμε εδώ και πολλά χρόνια. Μας ενδιαφέρει ο υποψήφιος φοιτητής να σπουδάσει στα Πανεπιστήμια της Βουλγαρίας και να κάνει το όνειρo του πραγματικότητα υπό σωστή, σοβαρή καθοδήγηση σε επίπεδο σπουδών.
Επικοινωνία

Γραφείο Σπουδών academia Αθήνας
Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου) – Γραφείο 604 – Στάση Μετρό Πανεπιστημίου
Τηλ: 210 32 33 560

Γραφείο Σπουδών academia Θεσσαλονίκης
Μητροπόλεως 17 – Βενιζέλου γωνία, 54624
Τηλ: 2310 222 888

email: info@med-academia.gr