Για όσους Έλληνες επιθυμούν να σπουδάσουν σε Πανεπιστήμιο της Ρουμανίας η  ΤΟΜΗ –Academia με εμπειρία 40ετών είναι έτοιμη να αναλάβει  εξ ολοκλήρου όλη την διαδικασία  εγγραφής τους υπεύθυνα και αποτελεσματικά καθώς προσφέρουμε ιδανικές υπηρεσίες με σοβαρότητα και εγκυρότητα ώστε μια διαδικασία που είναι χρονοβόρα και δύσκολη  να γίνει εύκολη και γρήγορη.

Οι Έλληνες φοιτητές μπορούν να σπουδάσουν όλες τις ειδικότητες που παρέχουν τα Πανεπιστήμια της Ρουμανίας, με παράδοση πολλών ετών , στην Ιατρική – Οδοντιατρική –Φαρμακευτική. Τα Πανεπιστήμια είναι Κρατικά και αναγνωρισμένα από την Ευρωπαίκη Ενωση .

Η διάρκεια των σπουδών στην Ιατρική για όλα τα Πανεπιστήμια της Ρουμανίας είναι 6 χρόνια και υπάρχει η δυνατότητα σπουδών στην αγγλική γλώσσα στα παρακάτω Πανεπιστήμια  :

Πανεπιστήμιο Βουκουρεστίου

Πανεπιστήμιο Κοστάντζας

Πανεπιστήμιο Ιάσιου

Πανεπιστήμιο Κλουζ

Πανεπιστήμιο Κραϊοβας

Πανεπιστήμιο  Τιμισουάρας

 

Τα δίδακτρα για την Ιατρική Σχολή στην Αγγλική γλώσσα είναι 5000€-6000€ και πληρώνονται σε δόσεις.

Οι υποψήφιοι πρέπει να ενδιαφερθούν εγκαίρως . Οι φάκελοι με τα δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν στο Πανεπιστήμιο μέχρι μέσα Ιουλίου. Για την εισαγωγή σε Πανεπιστημιακή Σχολή της Ρουμανίας  απαιτείται επίσημη αίτηση καθώς και ένα σύνολο δικαιολογητικών επικυρωμένων και μεταφρασμένων . Σε κάποια Πανεπιστήμια υπάρχει τεστ εισόδου στην Αγγλική γλώσσα το οποίο γίνεται το Σεπτέμβριο και σε κάποια τεστ εισόδου στην Βιολογία και Χημεία.

Η ΤΟΜΗ- ACADEMIA: αναλαμβάνει την συγκέντρωση, μετάφραση, επικύρωση όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών και φυσικά την κατάθεση τους στο Πανεπιστήμιο. Προσφέρει ένα πλήρες μάθημα προετοιμασίας στην Αγγλική Γλώσσα τον Ιούλιο και Αύγουστο ανάλογα με την επιθυμία και τις ανάγκες του υποψηφίου καθώς και ένα πλήρες μάθημα προετοιμασίας για την Χημεία, Βιολογία καθώς και για μαθήματα 1ου έτους. Τα προσφερόμενα μαθήματα γίνονται ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και είναι μοναδικό και πολύτιμο εφόδιο. Στην συνέχεια η Σχολή μας συνοδεύει τον φοιτητή στο τεστ εισόδου στο Πανεπιστήμιο και τον βοηθάει στην εύρεση κατοικίας και στην τακτοποίηση των γραφειοκρατικών διαδικασιών.