Το Παγκόσμιο Συνέδριο της Ελληνικής Ιατρικής Διασποράς (Θεσσαλονίκη, 15 – 17.7.2022), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας – Θράκης), θα περιλαμβάνει δύο παράλληλα συνέδρια: το «Αριστοτέλειο Ιατρικό Φόρουμ», που διοργανώνεται από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το «Διεθνές Συνέδριο της Ελληνικής Ιατρικής Διασποράς», που συντονίζεται από τις Ελληνικές Ιατρικές Εταιρείες.

Στρατηγικός στόχος αυτού του άνευ προηγουμένου ιατρικού Συνεδρίου είναι να συγκεντρώσει γιατρούς και ειδικούς υγείας Eλληνικής καταγωγής από όλο τον κόσμο και να θέσει τις βάσεις για καινοτόμες πρωτοβουλίες και διεπιστημονικές συνέργειες.

Επιπλέον, το Συνέδριο θα αναδείξει το εξαιρετικά υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας των Ελλήνων γιατρών στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα.

Κορυφαίοι ερευνητές, διακεκριμένοι επιστήμονες και καθηγητές θα τιμήσουν με την παρουσία τους το Συνέδριο, ενώ υπάρχει και η εναλλακτική της διαδικτυακής συμμετοχής.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το Συνέδριο έχει διαπιστευθεί με 18 πιστωτικές μονάδες CME-CPD. Για να συμμετάσχετε, παρακαλούμε εγγραφείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

www.medevents.gr/congress/amf22

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τους κεντρικούς ομιλητές, τη διαμονή κ.λ.π. είναι επίσης διαθέσιμες στην παραπάνω ιστοσελίδα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Όλοι οι συμμετέχοντες θα απολαμβάνουν πλήρη διατροφή κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, καθώς και δωρεάν είσοδο σε όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις. Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα πτήσης και διαμονής.