<<Μην στεναχωριέστε , μην κάνετε μαθήματα θα σας δώσουμε τα θέματα όταν θα δώσετε εξετάσεις εισαγωγής!!!!>>

Αυτή η βαρέως προσβλητική ανοησία δυστυχώς χρησιμοποιείται από κάποιους που κάνουν τους εκπρόσωπους φοιτητών ακόμη και σήμερα. Όμως είναι ψευδής.

  1. Προσβάλει βάναυσα μια χώρα στην οποία οι συνθήκες  τα τελευταία χρόνια βελτιώθηκαν , εκσυγχρονίσθηκαν και τα τεστ έγιναν απολύτως αμερόληπτα. Αυτός είναι ένας από τους λόγους  που οι σπουδές στη χώρα αυτή έγιναν πλέον δημοφιλείς.
  2. Οι <<επαγγελματίες>> (γυναίκες κυρίως) που για να βρουν αφελείς πελάτες λένε τέτοιες ανοησίες είναι τελείως αποκομμένοι από κάθε εκπαιδευτική διαδικασία. Υπόσχονται δόλια εισαγωγή σε 18χρονα παιδιά με συνθήκες διαφθοράς.! Και όλα αυτά γιατί απλά δεν έχουν σχέση με την εκπαίδευση
  3. Τα τεστ πλέον εισαγωγής στα Πανεπιστήμια της γειτονικής χώρας γίνονται ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ και δεν μπαίνει χέρι ανθρώπου. Έτσι κατάφεραν να απαλείψουν κάθε ίχνος αναξιοπιστίας και αμφισβήτησης.
  4. ‘Ένας είναι ο ασφαλής τρόπος να μην προσβάλεις με ψεύδη ολόκληρη χώρα , να έχεις βέβαιη επιτυχία σε αξιόπιστο σύστημα εισαγωγής , να έχεις συγκροτημένους και καταρτισμένους νέους επιστήμονες: ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.

Εμείς στην  ΤΟΜΗ – Academia αυτό κάνουμε!!