Όπως είναι γνωστό ΟΛΕΣ οι Σχολές ΟΛΩΝ των Πανεπιστημίων του εξωτερικού απαιτούν από τους υποψήφιους εισαγωγικό τεστ για να δεχθούν έναν πρωτοετή φοιτητή.

Δυστυχώς, αρκετοί Έλληνες υποψήφιοι αποτυγχάνουν είτε από έλλειψη σωστής πληροφόρησης είτε από αμέλεια είτε από κακή προετοιμασία.

Η Σχολή μας TOMI SCHOOL- MED ACADEMIA είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός φροντιστηριακής προετοιμασίας. Τα θερινά μαθήματα των υποψηφίων φοιτητών μας ξεκινούν στις 27 Ιουνίου και λήγουν 10 Σεπτεμβρίου 2022. Τα μαθήματα μας γίνονται ζωντανά στα διδακτήρια μας (Αθήνα, Πανεπιστημίου 39 και Θεσσαλονίκη, Μητροπόλεως 17). Επίσης το ίδιο διάστημα γίνονται διαδικτυακά μαθήματα για τους φοιτητές της επαρχίας. Τα μαθήματα μας γίνονται Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη  κάθε εβδομάδα (4 ώρες ημερησίως). Καλύπτουν όλη την εξεταστέα ύλη και όλες της ερωτήσεις των revision books των Σχολών. Όλα τα μαθήματα γίνονται στην Αγγλική γλώσσα. Ο ελάχιστος χρόνος που απαιτείται είναι 4 εβδομάδες. Φυσικά, όποιος επιθυμεί κάνει μαθήματα όσο χρόνο θέλει καλύπτοντας δύο φορές την ύλη. Με τα μαθήματα αυτά επιτυγχάνεται απόλυτη επιτυχία στις εισαγωγικές εξετάσεις των Πανεπιστημίων.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι συγκροτούνται και εξοικειώνονται μαθησιακά στα νέα τους αυξημένα καθήκοντα ως φοιτητές αφού οι απαιτήσεις στη νέα τους πορεία στα Πανεπιστήμια είναι εξαιρετικά υψηλές.

Τυχόν απόψεις ότι ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΕΣ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ, ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟΙ είναι απολύτως παραπλανητικές Οδηγούν σε μικρά ή μεγάλα δράματα, είναι ψευδείς , είναι εκτός πραγματικότητας. Ακολουθούν, επίσης, σπουδές και οι σπουδές αυτές δεν είναι εκδρομή.

Από τεχνικής άποψης, τα τμήματα μας είναι 10 μαθητών και στο σπίτι η προετοιμασία είναι ανάλογη των ωρών διδασκαλίας. Για κάθε διδακτική ώρα απαιτείται μια ώρα μελέτης.

Χρησιμοποιούνται 5 βιβλία – βοηθήματα που παρέχουμε δωρεάν και γίνεται χρήση διαδραστικών μέσων διδασκαλίας με εικόνες, βίντεο, διαγράμματα.

Για τους υποψηφίους που εμπιστεύονται το μέλλον τους στη Σχολή μας, όλα τα μαθήματα αυτά γίνονται δωρεάν. Μαθήματα σε ανεξάρτητους, μη μαθητές μας δεν προσφέρουμε.