Η εισαγωγή σε Πανεπιστήμια της Βουλγαρίας απαιτεί βάσει νόμου σοβαρό τεστ εισόδου. Μάλιστα κάθε Σχολή (Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική) έχει δικό της σύστημα και μικρή διαφορά στην ύλη.

Πολλοί καλοί συνάδελφοι μας (πράκτορες, ατζέντηδες, πρώην φοιτητές, δικηγόροι) ισχυρίζονται ότι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ προετοιμασία και πως διαβάζοντας τις ερωτήσεις του επίσημου βιβλίου της Ιατρικής της Σόφιας μπορεί ένας φοιτητής να τα καταφέρει.

Λυπούμαστε αλλά αυτή είναι μία εντελώς εσφαλμένη συμβουλή και απόδειξη το γεγονός ότι τουλάχιστον 100 Ελληνόπουλα κάθε χρόνο μένουν εκτός των Πανεπιστημίων. Εξάλλου οι τρεις βασικές Σχολές (Ιατρική Σόφιας, Ιατρική St. Kliment, Ιατρική Φιλιππούπολης) έχουν διακριτές διαφορές στην εξεταζόμενη ύλη.

Τέλος, η Ιατρική Σόφιας έχει σοβαρό τεστ Αγγλικών (κατανόηση επιστημονικού κειμένου) με 10 δύσκολες ερωτήσεις

Τα θερινά εντατικά μαθήματα λοιπόν είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Στην Σχολή μας TOMI SCHOOL – Academia αρχίζουν 29 Ιουνίου και λήγουν 10 Σεπτεμβρίου. Γίνονται κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη (4 ώρες/ ημέρα) στα διδακτήριά μας σε Αθήνα (Πανεπιστημίου 39) και Θεσσαλονίκη (Μητροπόλεως 17). Ο ελάχιστος χρόνος σωστής και σοβαρής προετοιμασίας είναι 4 τουλάχιστον εβδομάδες χωρίς να αποκλείεται η δυνατότητα περισσότερων εβδομάδων

Τα μαθήματα στην Σχολή μας ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ και γίνονται ΜΟΝΟ για τους μαθητές μας.Μόνο παράδοση μαθημάτων δεν προσφέρουμε. Οι διαμένοντες μακριά τις ίδιες ημερομηνίες κάνουν μάθημα SKYPE σε πολύ μικρά τμήματα.

Όλα τα βοηθήματα (4 βιβλία) δίνονται από την Σχολή μας ΔΩΡΕΑΝ. 

Λαμβάνεται μέριμνα για όσους εξετασθούν στην επιπλέον ύλη του St. Kliment University και του Πανεπιστημίου της Φιλιππούπολης. 

Η Ιατρική Σχολή της Σόφιας προσφέρει ένα σύντομο προπαρασκευαστικό μάθημα 5 ημερών (8 – 12 Σεπτεμβρίου) με σοβαρή δαπάνη.

Θα ήταν χρήσιμο να ζητηθούν πληροφορίες για αυτά τα μαθήματα από φοιτητές που συμμετείχαν τα προηγούμενα έτη.