Την ακαδημαϊκή χρονιά που πέρασε 2022-2023 τουλάχιστον 80 Έλληνες υποψήφιοι έμειναν έξω απο τα Βουλγάρικα Πανεπιστήμια αφού απέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις.

Αυτό έχει την ακόλουθη εξήγηση:

  1. Δεν είχαν υψηλή βαθμολογία στη Βιολογία – Χημεία του Απολυτηρίου. Αυτοί οι βαθμοί προσμετρούνται στο τελικό αποτέλεσμα των τεστ.
  2. Έφεραν σε ένα μάθημα του τεστ που έδωσαν βαθμό κατώτερο από τη βάση. Στην περίπτωση αυτή αυτόματα το σύστημα τους απορρίπτει. Όλοι οι βαθμοί πρέπει να είναι πάνω από την βάση.
  3. Είχαν πολύ κακή πληροφόρηση από αυτούς που εμπιστεύθηκαν πως “όλοι περνάνε”. Δυστυχώς δεν περνάνε όλοι.
  4. Δεν έκαναν μαθήματα προετοιμασίας και πήγαν εντελώς απροετοίμαστοι στα εισαγωγικά τεστ. Υπάρχει πληθώρα ερωτήσεων (1400 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών). Υπάρχει επίσης ύλη και θέματα εκτός Ελληνικών Λυκείων(Ανατομία, Βιοχημεία κ.α)
  5. Δεν φρόντισαν για λόγους ασφαλείας να δώσουν τεστ σε δυο τουλάχιστον Πανεπιστήμια ώστε να μεγαλώσουν την πιθανότητα επιτυχίας.

Στην Σχολή μας έχουμε όλα τα θέματα των τελευταίων ετών, κάνουμε χειμερινά και θερινά μαθήματα ζωντανά και διαδικτυακά, διαθέτουμε έμπειρους ,άριστους καθηγητές Πανεπιστημιακού επιπέδου, αντιμετωπίζουμε τον κάθε υποψήφιο ως μοναδική οντότητα, αμειβόμαστε μόνο αν ο φοιτητής εισαχθεί στην πολυπόθητη Σχολή της επιθυμίας του.