Αγαπητέ φοιτητή,

Ο τρόπος εισαγωγής στα Βουλγάρικα Πανεπιστήμια από φέτος άλλαξε. Οι αλλαγές είναι οι ακόλουθες:

  1. Η κατάθεση των δικαιολογητικών πρέπει να γίνει από 1 Ιουνίου έως 18 Αυγούστου. Άρα, από τον κατάλογο των εγγράφων πρέπει να ετοιμάσετε άμεσα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά εκτός από το Απολυτήριο , το οποίο μας φέρνετε αμέσως μόλις εκδοθεί από το Λύκειο.

  2. Καλό είναι τα δικαιολογητικά να μας τα φέρετε σε 2 αντίγραφα.

  3. Από φέτος δεν υπάρχει τεστ εισαγωγής κάθε εβδομάδα αλλά θα γίνουν μόνο δύο τεστ για όλους του υποψηφίους, το πρώτο στις 26 Αυγούστου και το δεύτερο στις 9 Σεπτεμβρίου. Τα αντικείμενα του τεστ είναι : ΑΓΓΛΙΚΑ – ΒΙΟΛΟΓΙΑ – ΧΗΜΕΙΑ.

  4. Τα μαθήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθούν Ιούλιο και Αύγουστο σύμφωνα με πρόγραμμα που θα σας ταχυδρομήσουμε εντός των ημερών.

  5. Λεπτομερείς πληροφορίες για τα τεστ εισόδου στην Ιατρική Σχολή της Φιλιππούπολης θα σας δώσουμε αργότερα. Το τεστ αυτό προγραμματίστηκε για τις 4 Σεπτεμβρίου και τα μαθήματα είναι ΑΓΓΛΙΚΑ – ΒΙΟΛΟΓΙΑ.

  6. Η Κτηνιατρική Σχολή της Σόφιας θα κάνει τεστ εισόδου στις 11/9 , 09:00 π.μ. Η κατάθεση των φακέλων πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου.

  7. Η Κτηνιατρική Σχολή Stara Zagora θα κάνει τεστ 13 Σεπτεμβρίου στο μάθημα της ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ. Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας δοθούν προσωπικά.

Παρακαλούμε ετοιμάστε ΑΜΕΣΑ τα δικαιολογητικά που μπορούν να ετοιμαστούν και για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.